Over ons

Ellen Nijssen

Na een carrière van 20 jaar bij KPN heeft Ellen in 2009 de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. De laatste zes jaar is Ellen actief geweest als franchisenemer in de arbeidsbemiddeling, waarbij zij voornamelijk functies en kandidaten vanaf MBO-niveau bemiddelde.

“Sommige mensen bereiken de hoogste top van de ladder en ontdekken dan pas dat die tegen de verkeerde muur staat.”

mobiel 06 232 104 91

mobiel ellen@nijssenvandesluis.nl

mobiel https://nl.linkedin.com/in/ellennijssen

Alex van de Sluis

Alex is sinds 1998 zelfstandig ondernemer. Na verkoop van zijn beide winkels in 2008 is hij bij Repay HRM gaan werken. Vanaf 2011 heeft Alex als zelfstandige gewerkt in de arbeidsbemiddeling waarbij hij vooral kandidaten tot MBO-niveau bemiddelde.

“Succes betekent alleen maar doen wat je goed kan en de rest door de anderen laten doen.”

mobiel 06 234 906 76

mobiel alex@nijssenvandesluis.nl

mobiel https://nl.linkedin.com/in/alexvandesluis

Over ons

Nijssen & Van de Sluis, dat zijn wij. Twee ervaren ondernemers die hun kennis, ervaring en netwerk bundelen. Na succesvol teamwerk als collega franchisenemers zagen wij de toegevoegde waarde van onze samenwerking voor werkzoekenden en het MKB in Zuidwest-Nederland. Als Nijssen & Van de Sluis helpen we ambities waar te maken. Partner in zaken zijn, dat is wat we nastreven.

Omdat wij ons graag bezighouden met zaken waar wij goed in zijn, het werven en selecteren van geschikte kandidaten, hebben we voor de backoffice activiteiten, waaronder verloning en facturatie, een betrouwbare partner gevonden in One Payroll BV / One Uitzendbureau BV.

Nijssen & Van de Sluis staat voor:

1. Relaties aangaan voor de lange termijn

2. Eerlijk zaken doen

3. Transparantie

4. Een groot lokaal netwerk

5. Altijd streven naar de perfecte match

Branchebemiddeling

Wij bemiddelen tot en met WO-niveau, voor vaste of tijdelijke functies en zijn actief in onder andere de volgende branches:

Inkoop & Logistiek, Verkoop & Marketing, Financiën, Techniek, IT, Horeca

Wij verbinden kandidaten en opdrachtgevers. Verbind je met ons.

nijssenvandesluisOver ons