Nannie Verweij human resource manager - tbp electronics bv

‘Langs deze weg wil ik mijn welgemeende complimenten overbrengen voor de vakkundige, resultaatgerichte wijze waarop Nijssen & Van de Sluis inmiddels meerdere malen hebben bemiddeld bij het vervullen van een vacature. Door de vraagstelling bij ontstane vacatures en de belangstelling en interesse in de bedrijfscultuur en deze te matchen met de beschikbare kandidaten zijn al diverse vacatures vervuld. Ook de nazorg ten aanzien van het bedrijf en de geplaatste kandidaat verdient alle lof’.    

Monique Erwich

Na meerdere ervaringen met diverse Recruiters en Coaches, ben ik blij dat ik Ellen Nijssen heb leren kennen. Met haar oprechte betrokkenheid en natuurtalent voor coachen, helpt zij met het vinden van de baan die bij jou past. Zit jouw carrière in een dip en ben je op zoek naar een andere baan of naar loopbaanbegeleiding, neem dan contact op met Nijssen & Van de Sluis.

Linda Huissen

Nadat ik half september het zoveelste conflict met mijn vorige werkgever had, heb ik in een boze bui mijn baan per direct opgezegd. Ja, daar sta je dan, zonder rechten. Half mei had ik voor het eerst Ellen telefonisch benaderd omdat ik toen ook al zoiets had van dit gaat niet langer zo. Mijn baas beloofde beterschap en een beter loon, dus ben ik gebleven. Nu was het voor mij de bekende laatste druppel en ben van boord gegaan. Gelijk de maandag gebeld naar Ellen, van ik moet een baan hebben, maakt niet uit wat, als ik de vaste lasten maar kan betalen. Donderdag rond de middag een sollicitatiegesprek en ‘s-middags om 17.00 uur gelijk begonnen. Toppie allemaal. Ik word goed begeleid, er worden steeds over en weer vragen gesteld van hoe het op m’n werk gaat, of het me daar bevalt en of ik mijn draai kan vinden. Dit is het voordeel van kleinschalig werken. Weten wat er speelt onder de mensen die je aan het werk hebt gekregen. Alex en Ellen, ik ben blij jullie gevonden te hebben en dankbaar voor de baan die jullie mij hebben aangeboden. Natuurlijk moet ik het zelf invullen, maar jullie gaven alvast de teugels aan.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday